Όροι & Προυποθέσεις Χρήσης / Δικαιώματα

Καλώς ήλθατε στο www.nbgam.gr, τον δικτυακό τόπο της ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ. Χρησιμοποιώντας τις σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου, αυτόματα συμφωνείτε στους παρακάτω αναγραφόμενους Όρους και Προϋποθέσεις. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω πριν την επίσκεψή σας στις άλλες σελίδες του δικτυακού τόπου. Επισκεπτόμενοι άλλες σελίδες του www.nbgam.gr θεωρείστε αυτόματα ότι έχετε διαβάσει το παρακάτω κείμενο και ότι συμφωνείτε με τα αναγραφόμενα.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σε διάφορα σημεία του δικτυακού τόπου μπορεί να βρείτε διασυνδέσεις (Links) τα οποία να σας προωθούν σε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχουν σχέση ή όχι με την ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ. Η ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ δεν ελέγχει αυτούς τους δικτυακούς τόπους και δεν έχει καμμία ευθύνη για όσα αναγράφονται στις σελίδες τους. Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ δεν διαφημίζει και δεν σκοπεύει να προωθήσει προιόντα ή υπηρεσίες των εν λόγω δικτυακών τόπων. Η ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ παρέχει αυτές τις διασυνδέσεις προς άλλους δικτυακούς τόπους μόνον για την πληροφόρηση και την διευκόλυνσή σας.

Η ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ δεν εγγυάται απόλυτα για την ακρίβεια των πληροφοριών και του περιεχομένου γενικότερα που υπάρχει στον δικτυακό τόπο www.nbgam.gr. Αν και δίδεται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στα περιεχόμενα και τον τρόπο με τον οποίο αυτά παρουσιάζονται στις σελίδες του δικτυακού τόπου, δεν μπορεί να εγγυηθεί για τον τρόπο με τον οποίο αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν ή να επεξεργαστούν από τρίτους. Τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου www.nbgam.gr λαμβάνονται και επεξεργάζονται από τους επισκέπτες του με δική τους ευθύνη.

Η ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ, ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΑΛΛΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ www.nbgam.gr.

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις Νομικές Πληροφορίες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η ΕΘΝΙΚΗ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ έχει κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα και λογότυπα τα οποία παρουσιάζονται στις σελίδες του δικτυακού τόπου www.nbgam.gr. Αυτά είναι ιδιοκτησία της ΕΘΝΙΚΗΣ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ και σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, επεξεργασία ή διακίνηση των με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη.

Όλα τα λογότυπα, κείμενα, φωτογραφίες και σχέδια που παρουσιάζονται στις σελίδες του δικτυακού τόπου http://www.nbgam.gr είναι ιδιοκτησία της ΕΘΝΙΚΗΣ ASSET MANAGEMENT ΑΕΔΑΚ. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση η αναπαραγωγή εξ' ολοκλήρου ή μέρους αυτών χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα ανωτέρω αναγραφόμενα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας email στην διεύθυνση: delos@nbgam.nbg.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Σελίδα Επικοινωνίας.